Alla inlägg den 24 september 2009

Av Lina - 24 september 2009 23:41

Igår kom jag hem från en tvådagars kryssning med Silja Symphony. Det var Menigo/Time (butikskedjan som jag jobbar för) som bjöd på en mässresa där vi fick träffa våra leverantörer, gå på föreläsningar samt få information om vad som var på G! Vi, jag och Erik från receptionen, flög ner i måndagsförmiddag och på Arlanda blev vi upplockade för att åka vidare till Värtahamnen där färjan väntade! Väl ombord började vi med att gå en sväng på mässan, sedan gick vi på ett välkomstmöte och därefter bjöds det på en god middagsbuffé. Det blev en ganska blöt kväll med många drinkar och mycket dans! =) En drink kostade "bara" 58 kr!!


Under tisdagen var det fria aktiviteter fram till kl 14 då mässan öppnade igen. Jag och Erik gick ut på stan i Helsingfors, fikade på Fazer Café och gjorde lite sightseeing. Sen gick jag tillbaka till båten, medans Erik utforskade mer av Helsningfors. På Time-mötet blev det mycket diskussioner om leveranser, sortimentet och kassasystemet vilket var mycket givande. Det var bra att få utbyta lite erfarenheter med andra butiksinnehavare. Mötet avslutades med att avslöja resultatet på sommarens Mystery Shopping-undersökning. Någon (som vi inte vet vem det är) har varit ute och kolla in läget på alla Sveriges Time-butiker och mätt servicekvalitet, attraktivitet samt varuexponering och gissa vad!? Min butik i Åre vann (på delad första plats)!!Hur kul som helst! =) Jag blev jätteöveraskad och glad! Äntligen lite resultat på allt slit man har lagt ner!! Jag fick gå fram och ta emot ett diplom och blommor. Nu ska jag på jobbet och visa upp detta och ev be om en löneökning ;)


Kvällen bjöd på middag och fest igen, men jag blev lite sjösjuk efter middagen, tillsammnas med många andra (men jag kräktes aldrig, blev bara lite yr). Det var storm ute på havet och vågorna uppskattades till ca 5 meter höga! Jag gick och lade mig ganska tidigt.


Åkte till Boda efter vi hade landat på Frösön onsdagförmiddag. Tillbringade dagen och kvällen med min vän Jessica och hennes son William. På kvällen kom Erik också dit. Idag har vi varit i stan och shoppat lite och sen gick vi en kortare skogspromenad med Ricky (mamma och pappas shäfer) och Jouline som är våra vänners hund. Kvällen avslutades med en trevlig middag i Boda med Karin, Eilert och deras son Haqvin, kusin Örjan och Gudrun. Vi har även tittat på filmerna Johan Falk GSI och Vapenbröder.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards