Alla inlägg den 5 september 2009

Av Lina - 5 september 2009 20:16

I onsdags var jag ute i skogen häromkring Såå och Brattland. Det var toppenväder och jag tog med mig en liten bytta ifall jag skulle hitta på några bär. Det blev en halv liter hallon ungefär, inte så mycket att göra sylt utav så vi åt upp de till vanlijglass och till frukorstflingorna! 


jag i bärskogen


Åkte till Boda i torsdags för att hjälpa mamma med att baka mjukt tunnbröd. Vi har en egen bakugn i ett hus på gården och där hade pappa börjat elda tidigt på morgonen så det var varmt och gott till två-tiden då vi satte igång. Dessvärre var mamma sjuk så det blev jag, pappa och Gudrun som fick baka. Det blev ca 60 kakor totalt. Det blev riktigt gott! =)


Gott bröd! 


Igår var jag och vår hund Ricky ute på långpromenad i skogen! Vi båda älskar att gå skogspromenader!! Det är så himla skön luft nu när det börjar närma sig hösten.  

Ricky springer jättefort


Jag köpte nya stövlar på Fäviken i somaras så jag var tvungen att prova dom och de var perfekt. Skönt och varmt!


mina nya stövlar 


När vi kom till Lit så gick vi på Stigs Maskin för att hälsa på några kompisar och rätt som det är så håller jag på att svimma av. Jag fick ett blodtrycksfall. Jag brukar få det ibland och jag har ingen aning om vad det beror på. Jag blir iallafall kallsvettig, yr, illamående och knäsvag. Jag var tvungen att ringa mamma så hon fick åka ner och hämta oss. Typiskt. Vilade någon timme hemma sen var det bättre, bara lite matt i kroppen. Satte igång och bakade lite mer mjukbröd sen med Gudrun. Åkte till Aspås och åt middag där, Tacostårta! Wilma är också sjuk (Mamma blev sjuk eftersom hon hade varit barnvakt åt barnen i helgen) men det är ju så svårt att låta bli att gosa med henne. Därför är jag nu sjuk igen. Har ont i halsen så förbajat!! Usch och fy! Jag jobbade några timmar imorse, var helt slut i kroppen, så när jag kom hem däckade jag i soffan i flera timmar.

Ikväll ska jag och Erik äta sej, fisken som han fångade i Norge nu när han var iväg. Måste gå och kolla om den är klar nu!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards