Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Lina - 23 mars 2009 21:44

Jag trodde allvarligt att våren var här förra veckan. Solen sken, isen på taken smälte, asfalten kom fram och jag bytte ut dunjackan till min skaljacka, men nu snöar det igen... ska det aldrig ge sig! I och för sig behövs det lite mera snö i backarna men jag vill så gärna ha vår nu. Jag vill ju njuta av vårvinterns solstrålar...


I helgen har jag jobbat som en tok, det har varit så mycket att göra på jobbet.  Annars så är det mycket skidåkning som gäller. Jag hoppas verkligen att jag hinner med en fjälltur på onsdag. Jag vill så gärna gå upp till Blåhammaren. Är vädret hyfsat så gör jag det, annars så åker jag till Duved och testar skidor. Det är tydligen gratis att prova skidor på onsdagar och det passar ju bra för jag hade tänkt att köpa nya nu i slutet på säsongen, på rea hoppas jag. 


På fredag ska jag till Östersund för då är det dansgala på Folkets Hus. Det ser jag framemot. Jag ska ut med min kompis Josefine och det ska bli så skönt att få träffa henne och kanske lite andra "gamla" vänner från stan. Jag har haft lite hemlängtan faktiskt. Samtidigt som jag vill åka hem så vill jag stanna här för då finns det så mycket annat man vill göra när man (äntligen) är ledig.


En annan sak som jag ser framemot är mina två lediga dagar i april, den 6:e och 7:e, för då har jag och Erik planerat en tvådagars fjälltur. Vi tänkte gå från Storulvån till Gåsenstugan (inte spikat än) och sen tillbaks. Min jobbarkompis Monika kommer att jobba på Gåsen under hela april och därför vore det skoj att hälsa på henne där. Hennes man och dotter kommer också att vara där hela tiden. Gåsen är den näst högsta fjällstuga i Jämtlandsfjällen. Det är lite uppför på vägen dit, men på hemvägen får vi säkert njuta av långa fina nerförsbackar =)


Påskhelgen jobbar jag. Det är årets största helg på hotellet. Alla måste jobba då. Det lär bli skoj, men samtidigt hade jag velat vara ledig. Vi brukar annars fira påsk i vår stuga som ligger en bit in i skogen nere i Fåker, vid Lilla Lersjön. Hela familjen ska dit. Jag hoppas jag kan bli ledig Annandag påsk och en dag till så jag också får njuta av påsken några dagar.


Nu kom Erik hem (jag har suttit och väntat på honom hemma hos honom i Såå) och jag ska mysa med honom en stund innan jag somnar. Imorgonbitti ska jag till tandläkaren, igen, för att laga mitt andra hål. Usch och fy! 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards