Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Lina - 7 juni 2010 12:32

Har haft en så skön och underbar helg. Jag var ledig både lördag och söndag! Jag minns inte sist jag hade en ledig söndag! Förra semestern kanske... ?! Härligt var det iallafall. Jag har varit så avslappnad så jag nästan har somnat stående! Haha


I fredagskväll åkte jag till Boda, tog med mig hundgården och Ricky. Nu känns det jöttetomt här hemma utan hund! :( Mamma och pappa gav mig presenter, en fin fotoram och en parfym. Sen visade de foton från resan och de berättade om allt de varit med om.


I lördags tog jag och Erik med oss Anton, min systerson, till det nya Teknikland som hade invigning. Det är gamla Flyg-och lottamuseumet i Ope. Där var det mycket intressanta utställningar; allt ifrån Östersund som garnisonstad till gamla veteranbilar. Det bästa var nog flyguppviningen av Jas-planet. Det dånade så högt så det gjorde nästan ont i bröstet. Riktigt coolt!


     


På lördagkväll blev vi bjudna på grillning hos Jessica och Jesper. Trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Riktigt gott med grillat älgkött och rödvin =) Senare på kvällen spelade vi kort.


I söndags var det Lit é action i Lit, ett evenemang för alla, särskilt mycket för barnfamiljer kanske... alltid artut att få råk gamle bekanta! På eftermiddagen åkte vi upp till Husås för att fira kusin Karins pojk Haqvin på hans 1-årsdag! Han var så go och glad! Mycket folk och många presenter fick han.


    


Idag var jag iväg till sjukgymnasten igen. Vi gick igenom fler träningsövningar som jag ska göra varje dag; helst varje timme/så fort jag har en paus. Det känns inte som det blir nåt bättre, men nu ska jag ge järnet så hoppas... Det är inte kul och det känns lite skämmit att gå till sjukgymnasten.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards