Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Lina - 3 februari 2010 21:49

Vart tog egentligen januari vägen? Tiden går så fort så jag hinner knappt med... Det var iaf en jättekall månad och det kommer jag inte att glömma, inte heller att det är mycket lite snö här i Åre. Jag tror det är mer i Östersund (kanske tillochmed Norrköping om man ska tro grabbarna) Skit! Vad händer?


Helgen var toppen! Grabbarna från Norrköping hade nog en bra helg trots kylan. På lördagen gick vi ut på Bygget och festade lite. Det var trångt och hög musik, inget jag direkt gillar men trots det var det ganska kul. På söndagen tog jag det lugnt (medans de andra skulle åka sista timmarna innan hemfärd) och på eftermiddagen gick jag och Erik på husvisning här i Såå, men det var inget vi gillade. Rätt så mycket att göra med huset samt att det var dyrt. Utgångspriset var 1,5 miljon!!! Fick sms om första budet låg på 1,3 och det senaste jag fick då låg det på 1 550 000 så det kommer nog att bli dyrt skulle jag tro.


Igår var jag ledig och då passade jag på att tvätta. Vår maskin har varit trasig ett tag så vi har samlat på oss en hög. Lånade tvättstugan där jag bodde tidigare. Det blev totalt 6 maskiner (Stora! maskiner)!! helt galet mycket. Det tog hela dagen. Mellan laddningarna umgicks jag med några kompisar i byn vilket var jättetrevligt. Har inte sätts på jättelänge. Vi tog en promenad, gick hem och fikade och surrade lääänge! =)


Igårkväll åkte jag och Erik in till Östersund  Först åt vi sushi på Samuraj för att senare gå på bio och se Snabba Cash. En lyckad och härligt mysig kväll. Vi sov över i Boda och idag gick vi på stan och shoppade lite. Jag behövde nya arbetsskor och Erik köpte nya "vardagsskor". Innan vi åkte tillbaka till Åre svängde vi förbi Woolpower uppe på Lillänge. Jag handlade ett nytt underställ och två par ullstrupor så nu ska jag väl inte behöva frysa nåt mer i vinter... ?!


Ikväll har jag tränat "funktionell muskel" på Golds gym och jag är helt slut i kroppen! Vilken härlig träning! Det var jobbigt som tusan men skönt nu efteråt. Nu ska jag försöka ta hand om all tvätt som ska vikas och läggas in i garderoben, pust!! sen blir det jobb resten av veckan och helgen! På söndag kommer Eriks mamma, pappa, syster och hennes dotter Alva upp och hälsar på och det ser jag framemot! Då är det Rix FM-vecka i Åre så det kryllar av aktiviteter i byn då!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards